Werkplek

Werkplekken, waar grote behoefte bestaat aan licht is ons specialisme. We zorgen voor verlichting waardoor men zich aan het eind van de dag nog steeds fit voelt. Voor het goed waarnemen bij fijnmechanische werkzaamheden horen specifieke verlichtingseisen. Door het inventariseren van uw werkplek en werkzaamheden zorgen wij voor de juiste verlichting op de juiste plek. Daarbij zorgen wij ook voor de juiste verhouding in lichtkleur en lichtintensiteit.

Kleur van het licht

Daglicht is geschikt om op meest objectieve manier de kleur in onze omgeving waar te nemen en vast te stellen. Maar daglicht is nooit constant qua kleurtemperatuur.
's Morgensvroeg is de kleur anders dan tegen de middag. In uw laboratorium vergt het bepalen van de juiste kleur de nodige aandacht. Daarom is licht met een constante kleurtemperatuur en een hoogwaardig bereik in het volledige spectrum van groot belang.

Door uitgebalanceerde verlichting met onze volspectrumlampen is dus de kleurweergave van objecten veel beter. Onze lampen hebben dezelfde kleurtemperatuur als daglicht maar deze is hier wel constant, namelijk 5500 Kelvin.