OVER LUCAS VERLICHTING

Lucas Verlichting is in 1995 opgericht en uitgegroeid tot een professionele organisatie. We werken met een team van enthousiaste verlichtingsspecialisten, die u deskundig adviseren over zowel het totale verlichtingstraject, als over deeloplossingen en speciale vraagstukken.

We zijn onafhankelijk en onbevooroordeeld. Dat benadrukken we niet voor niets. Het betekent dat u het beste advies krijgt, hoogwaardig producten en een perfecte uitvoering. Advies, verlichtingsplan en installatie sluiten volledig op elkaar aan.

Service ligt in het verlengde van ons specialisme, het is onze focus na de installatie. Want ook dan blijven wij betrokken bij het resultaat. We informeren of een en ander voldoet aan uw verwachtingen en waar nodig voeren we aanpassingen door. Onze eigen technische dienst installeert en zorgt voor het onderhoud. Dit biedt u de zekerheid van langdurig en storingsvrij functioneren van uw apparatuur. Bij een professionele aanpak past een professionele service.
Vanuit ons vakmanschap en onze praktijkervaring ontwikkelen we nieuwe verlichtingsproducten en technieken. Deze blinken uit in toepassingsmogelijkheden en kwaliteit. We zijn sterk gericht op innovatie en duurzaamheid. We denken mee over nog efficiƫntere verlichtingssystemen gekoppeld aan een eigentijdse vormgeving.

Functionaliteit van het licht, de lichtkleur en intensiteit staan bij ons voorop, want licht moet worden afgestemd op de mens, zijn omgeving en zijn werkplek. Goede verlichting vergroot de prestaties, de sfeer en voorkomt onnodige inspanning.

Goed Licht, gezonde zaak.